ابروها نقش مهمی در فرم دادن به صورت ما و بهبود ظاهر کلی ما دارند. با این حال، همه افراد دارای ابروهای ضخیم و کاملاً مشخص نیستند. خوشبختانه، با روش های کاشت ابرو به عنوان یک راه حل مناسب می توان به ابروهای پرتر و مشخص تر دست یافت. در این مقاله از مجله زیبایی دکتر مطب، ما به دنیای کاشت ابرو می پردازیم و در مورد مراحل کاشت ابرو بحث خواهیم کرد.
کاشت ابرو یک روش زیبایی است که شامل برداشت فولیکولهای مو از ناحیه اهداکننده (معمولاً پوست سر) و کاشت آنها در ناحیه ابرو است. این تکنیک امکان رشد ابروهایی با ظاهر طبیعی و دائمی را فراهم می کند.
👈بیش تر بخوانید: آیا با راه های مناسب اصلاح ابرو بعد از کاشت آشنایی دارید؟
روش کاشت ابرو معمولاً شامل مراحل زیر است:
برای اطمینان از کاشت موفق، رعایت موارد زیر ضروری است:
یکی از مهمترین مراحل کاشت ابرو انتخاب عضو اهدا کننده یا بانک موی مناسب است، جراح معمولا از موهای پشت سر یا کنار گوش برای برداشت مو و کاشت ابرو استفاده می کند. البته در برخی موارد می توان از موهای سایر اعضای بدن استفاده کرد.
فولیکول های مو با دقت از ناحیه اهداکننده استخراج می شوند. روش استخراج ممکن است با گزینه هایی از جمله استخراج واحد فولیکولی FUE یا برداشت نواری انجام شود.
فولیکول های مو برداشت شده به دقت آماده می شوند تا از وارد شدن آسیب به فولیکول ها و زنده ماندن پیوندها اطمینان حاصل شود.
برش های کوچکی در ناحیه گیرنده ایجاد می شود و گرافت ها و فولیکول های جدا شده به این برش ها پیوند زده می شوند. جراح باید جهت طبیعی و زاویه رشد موهای ابرو را دنبال کند تا به نتایجی طبیعی دست یابد.
👈بیش تر بخوانید: شستشوی ابرو بعد از کاشت باید به چه صورت انجام شود؟
در صورت انجام گام به گام تمام مراحل کاشت ابرو، این روش مزیت های زیر به دنبال دارد:
در صورتی که جراح مراحل کاشت ابرو را با دقت و مهارت انجام ندهد و یا فرد مراقبت های لازم بعد از عمل کاشت ابرو را به خوبی رعایت نکند، احتمال بروز عوارض کاشت ابرو بیشتر می شود:
در این روش مانند هر عمل جراحی، خطر عفونت بعد از کاشت و خونریزی در اعضای اهدا کننده و گیرنده وجود دارد. با دنبال کردن مراقبت مناسب بعد از عمل و رعایت دستورالعمل های جراح، می توانید این خطرات را به حداقل برسانید.
در حالی که روشهای کاشت ابرو به طور کلی منجر به کمترین جای زخم میشود، هنوز هم احتمال ایجاد اسکار قابل مشاهده در هر دو ناحیه اهداکننده و گیرنده وجود دارد. مهارت و تکنیک جراح در انجام مراحل کاشت ابرو نقش مهمی در به حداقل رساندن زخم دارد.
در بعضی موارد، موهای پیوند شده ممکن است به خوبی رشد نکنند و منجر به رشد نامنظم یا لکه دار مو شوند. این وضعیت از طریق روش ها یا تنظیمات خاص مورد بررسی قرار می گیرد.
ممکن است بعد از عمل بی حسی یا حساسیت موقت در ناحیه ابرو، رخ دهد. این بی حسی به طور معمول با گذشت زمان برطرف می شود اما در صورت تداوم ممکن است نیاز به مراقبت پزشکی باشد.
باید بعد از طی کردن تمامی مراحل کاشت ابرو، برای تسریع روند بهبودی از دستورالعمل های جراح پیروی کنید، این دستورالعمل ها شامل موارد زیر هستند:
باید انتظارات واقع بینانه ای از کاشت ابرو داشته باشید و درک کنید که موهای کاشته شده بلافاصله به نتایج دلخواه نمی رسند. رشد مو یک فرایند تدریجی است و ممکن است چندین ماه طول بکشد تا نتایج نهایی را ببینید.
👈بیش تر بخوانید: ماندگاری کاشت ابرو چقدر است؟
روش کاشت ابرو یک راه حل دائمی برای افرادی است که به دنبال بهبود ظاهر ابروهای خود هستند.
جراحان ماهر با آماده کردن بیمار برای کاشت، انتخاب بهترین بانک مو، استخراج گرافت های مو، کاشت موهای مورد نظر در محل ابرو و ارائه مراقبت های لازم، نتایج کاملتر و طبیعیتر ارائه می دهند.
با این حال، بررسی دقیق خطرات و عوارض احتمالی مرتبط با جراحی بسیار مهم است. با این کار می توانید تصمیمی آگاهانه بگیرید و اقدامات لازم را برای رسیدن به حالت ابروی مورد نظر خود انجام دهید.