کاشت ابرو یک روش زیبایی برای پرپشت کردن و تغییر در فرم ابروها است. برای اینکه کاشت ابرو نتیجه بهتری داشته باشد و سریعتر بهبود یابد، باید مراقبت های بعد از کاشت ابرو را به خوبی رعایت کرد.
اگر شما قصد کاشت ابرو را دارید و یا ابروهای خود را کاشت کرده اید، خواندن این مقاله از مجله زیبایی دکتر مطب را به شما توصیه می کنیم. در این مقاله درباره نکات و توصیه های پزشکی بعد از کاشت ابرو بحث خواهیم کرد.
یک روش زیبایی که در آن با استفاده از موهای طبیعی خود فرد و یا موهای مصنوعی، می توان ابروها پر پشت و متراکم کرد و یا برم و شکل آن را تغییر داد. در این روش موها را باید با تکنیک های خاصی در محل ابروها کاشت کرد.
👈بیش تر بخوانید: چه عواملی باعث بالا رفتن هزینه کاشت ابرو می شوند؟
قبل از پرداختن به مراقبت های بعد از کاشت ابرو، لازم است با مراحل انجام این روش آشنا شوید، مراحل کاشت ابرو با توجه به نوع کاشت و روش انجام آن متفاوت است و ما در این مقاله به طور کلی مراحل اصلی این عمل را توضیح می دهیم:
برای بهبودی سریع بیمار و بهتر نتیجه گرفتن باید به خوبی از محل کاشت ابرو مراقبت کرد، این مراقبت ها شامل موارد زیر هستند:
برای جلوگیری از بروز عفونت، کاهش درد و التهاب مصرف داروهای مسکن، آنتی بیوتیک الزامی است. این داروها باید به موقع و سر وقت مصرف شوند.
می توان برای کاهش درد، التهاب و تورم بعد از کاشت، تا ۴۸ از کمپرس یخ استفاده کرد، فرد باید یک تکه یخ را درون یک کیسه پارچه ای بگزارد و آن را بر روی محل کاشت ابرو قرار دهد.
مراقبت از محل کاشت ابرو یکی دیگر از مهم ترین مراقبت های بعد از کاشت ابرو است. برای مراقبت از محل کاشت باید، آن را ضدعفونی و با حوله نرم و مرطوب خشک کرد.
باید از وارد کردن ضربه و فشار به محل جراحی و استفاده از وسایل آرایشی، ماساژ و شستشوی با آب گرم و صابون تا زمان بهبودی خودداری کرد.
برای محافظت از محل کاشت باید از تماس مستقیم آفتاب، آب، خاک و شوینده های مختلف مانند شامپو به مدت یک هفته خودداری کرد.
یکی دیگر از مراقبت های بعد از کاشت ابرو پرهیز از انجام ورزش های سنگین و فعالیت های شدید به مدت دو هفته است. در برخی از موارد مدت زمان بهبودی سه تا چهار هفته بیشتر طول می کشد که باید تا پایان این مدت از انجام فعالیت های شدید و بلند کردن اجسام سنگین خودداری کرد.
پیروی از یک رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از کمبود مواد مغذی مورد نیاز رشد و تقویت موها ضروری است. اگر بدن دچار کمبود ویتامین ها و مواد مغذی شود، ممکن است فرد به ریزش مو و ابرو دچار شود و یا در رشد آن اختلال به وجود بیاید. در این حالت احتمال دارد، کاشت ابرو موفقیت آمیز نباشد.
مصرف سیگار و قلیان از دو هفته قبل از کاشت تا زمان بهبودی آن ممنوع است.مصرف دخانیات سبب کاهش خون رسانی به محل زخم و بخیه ها می شود و روند بهبود ان ها را کند می کند.
فرد باید بعد از کاشتن ابرو به مدت ۶ ماه از رنگ کردن آنها خودداری کند، چون مواد شیمیایی باعث صدمه به فولیکول مو و اختلال در رشد موها می شود، در هر صورت برای رنگ کردن ابرو باید با پزشک مشورت کرد.
اگر جراح از بخیه های جذبی استفاده کند، نیازی به کشیدن آن ها نیست، اما اگر بخیه های نخی باشد، باید بعد از ۱۰ تا ۱۴ روز برای کشیدن آن به پزشک مراجعه کرد.
اگر فرد به خوبی از محل کاشت ابرو مراقبت نکند احتمال بروز عوارض کاشت ابرو وجود دارد:
👈بیش تر بخوانید: ماندگاری کاشت ابرو چقدر است؟
کسی که کاشت ابرو انجام می دهد برای کاهش بروز عوارض، بهبودی سریع و موفقیت در انجام درمان، باید به خوبی از محل کاشت مراقبت کند.
مصرف داروها، استراحت کافی، انجام ندادن ورزش و فعالیت سنگین، ضدعفونی کردن محل کاشت، مراقبت از بخیه، عدم تماس مستقیم آفتاب، آب تا چند روز بعد از کاشت، ترک دخانیات در دوره بهبودی، رنگ نکردن و … از جمله مراقبت های بعد از کاشت ابرو هستند.